Media
Baby Card for Ruben
Baby Card for Ruben

Ik ben een maand geleden voor de derde keer tante geworden. En ik heb daar natuurlijk een kaartje voor gemaakt.

Voor de kaartbasis heb ik Mama Elephant slimline dies gebruikt. De waslijn heb ik getekend door een heuvel die van Hello Sweetums te gebruiken als een gids. Ik heb de schattige kleertjes gestempeld/gesneden met de Lawn Fawn: Little Bundle set. De achtergrond is gekleurd met Distress Oxides en het Lawn Fawn Cloudy Stencil. De letters heb ik gesneden met Lawn Fawn: Owen's ABCs stempels/dies en Tsukineko VersaMagic inkt.

Ik heb mijn neefje vandaag voor het eerst gezien en heb het kaartje aan z'n ouders gegeven. Ik geloof dat ze het wel leuk vonden. đŸ„°

Rosie houdt van veel teveel dingen; gamen, craften, tekenen, schilderen, ontwerpen, knuffeltjes maken, planners, muziek, films, series. Op dit blog deelt ze haar creaties en andere kiekjes van dingen die ze leuk vindt.

Misschien ken je Rosie van haar Twitchkanalen Rosiewosie / RosieSoCosy, haar YouTube kanalen, haar plannershop Retro Hugs, of wellicht SimsNetwerk, haar Sims fansite sinds 2000.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Comments