Media
Cloud9 Crafts Haul
Cloud9 Crafts Haul - Distress Oxide: Kitsch Flamingo
Cloud9 Crafts Haul - Lawn Fawn: Perfectly Plaid Remix Petite Paper Pad
Cloud9 Crafts Haul - Mama Elephant: Let's Chat
Cloud9 Crafts Haul - Mama Elephant: Slim Comic Strip
Cloud9 Crafts Haul - Lawn Fawn: Tiny Friends
Cloud9 Crafts Haul - Mama Elephant: Comic Sayings
Cloud9 Crafts Haul - Lawn Fawn: Virtual Hugs
Cloud9 Crafts Haul - Mama Elephant: Me And My Dinosaur
Cloud9 Crafts Haul - Mama Elephant: Little Dino Agenda

Ik heb wat nieuwe goodies besteld deze week om mezelf een beetje te verwennen. Ik struggle momenteel nogal met real life stuff, dus ik heb wat van mijn spaargeld gebruikt om mezelf te trakteren. Ik ga deze goodies natuurlijk gebruiken bij de Rosiewosie streams zodra ik weer een beetje er bovenop ben. Veel Lawn Fawn en Mama Elephant craftspulletjes. Bedankt voor het mooi ingepakte pakketje Cloud9 Crafts.