Media
Rosiewosie merch mok mug Freezer Bunny Sul Sul

Hey lieve allemaal! Kleine update vanuit huize Rosiewosie.

Ik heb een weekje of 2 geleden besloten om ff een korte break in te lassen omdat het hier thuis gewoon even allemaal teveel was. Helaas werden de kleintjes toen ziek. En vervolgens hubby en ik ook. Nu zijn we lekker met z'n allen ziek. Oof.

Ik had zo graag van de week alweer live willen gaan maar dat is tot nu toe niet gelukt. En ik weet dat mijn community het snapt. Maar ik zit er zelf best wel mee hoor.

SNW (jeweetwel SimsNetwerk) is officieel 17 jaar oud deze week. 🎉 En we moeten die 500 volgers mijlpaal nog ff vieren. 🎉 Dus als het me lukt (want keelpijn atm 😅) ga ik aanstaande zaterdagavond live met een streampje. O.a. nieuwe StoryBox aankondigen, misschien een retro Sim(s) game of 2 spelen ofzo. Misschien De Urbz? Ik ga wat custom content laten zien en we gaan kijken wat voor CC ik voor jullie kan maken in de toekomst. En we gaan ook lekker bouwen natuurlijk!

Oh en de foto? Ja leuk hè? Ik heb eindelijk ff wat van mijn eigen merch gekocht. Ben er zo blij mee 😍 dus die zien we binnenkort ook tijdens de streams.