Media
Copics, pens, pennen, Sakura, Gelly roll, Frixion, Craft Corner

Ik heb al een tijdje niets van me laten horen hier. Ik leef nog. Ik ben wel nog/weer ziek. Hoop gedoe met gezondheid hier thuis gehad bij iedereen, dus ik heb het daar ook gewoon druk mee.

Update over de pijnaanvallen: Ik heb nu al een week geen pijnaanvallen meer gehad. Ik gebruik sinds een paar dagen ook geen pijnstillers meer. Heb wel nog pijn, maar het is zeg maar net te doen zonder pijnstilling. 🤞

Doordat ik ook ziek ben ga ik deze week nog niet live denk ik. Heb best wel veel last van m'n keel en ik voel het gewoon ook echt niet nu. Ik slaap slecht, dus heb m'n rust nu ook extra nodig. Ik wou eigenlijk kijken of zaterdagavond lukt. Maar dat durf ik eerlijk gezegd nog niet te beloven. Hou de Discord maar in de gaten, en anders de stories op Insta.

Wat betreft de foto! De kinderen zijn vandaag voor het eerst sinds tijden weer naar school geweest! Met de rust in huis heb ik wat werk verricht in m'n craft corner. Met pauzes, want ik ben wel echt duidelijk nog aan het herstellen. Ik ben flink aan het opruimen en reorganiseren. Ik wil het resultaat graag binnenkort allemaal in een craftstreampje laten zien. Volgens mij vinden de meesten van jullie een tourtje wel leuk. Voor nu een kleine sneak peek van hoe het nu is. Alles netjes geordend en bereikbaar.

Voorheen lagen mijn Copics in hun etuis achter de mic en Arkon mount. Hierdoor was het soms best lastig om de Copics tijdens de stream erbij te pakken. De pennen lagen ook verspreid. En aangezien ik veel nieuwe pennen heb, heb ik nu zo'n hokje helemaal toegewijd aan pennen. 🤣

Als het goed is komen er morgen nog wat nieuwe ladekastjes. Dan kan ik de boel nog beter inrichten. 😍

Bedankt dat jullie bij m'n TED talk waren ✌️

Rosie houdt van veel teveel dingen; gamen, craften, tekenen, schilderen, ontwerpen, knuffeltjes maken, planners, muziek, films, series. Op dit blog deelt ze haar creaties en andere kiekjes van dingen die ze leuk vindt.

Misschien ken je Rosie van haar Twitchkanalen Rosiewosie / RosieSoCosy, haar YouTube kanalen, haar plannershop Retro Hugs, of wellicht SimsNetwerk, haar Sims fansite sinds 2000.