Media
Crafty Haul

Ik heb op RosiewosieCrafts niet vaak gehad over dat ik ziek ben, en eigenlijk wil ik dat ook niet. Maar om te begrijpen waarom ik niet zoveel nieuwe kaartjes deel is het wel handig om het uit te leggen. Ik heb meerdere disorders/afwijkingen en ziektes. De laatste tijd is het zo erg dat ik niet eens meer fatsoenlijk rechtop kan zitten. Ik heb altijd pijn. Maar de pijnaanvallen zijn het ergst. Zelfs met 4 (3 verschillende) sterke pijnstillers trek ik het niet. En een bijwerking van één van de pijnstillers is dat ik niets binnen kan houden. Ik voel me de momenteel echt zwak en nutteloos. Nou heb ik geen zin in medelijden ofzo. Dat helpt toch niet? Maar ik probeer zo hard mogelijk om positief te blijven en dus bestel ik telkens maar leuke dingen om mijn stempels en dies collectie compleet te maken, hopende dat ik ze dan binnenkort wel weer kan gebruiken.

Ik heb vorige week in mijn favoriete craft store een bestelling geplaatst, en kijk nou naar het geweldige pakketje wat is binnengekomen. 😍 Ik hoop echt dat ik me binnenkort weer beter voel zodat ik langer dan 5 minuten aan mijn craftbureau kan zitten, en lekker bezig kan met al die leuke spulletjes. Ik mis het zo zo zo erg! 😭 Voor nu geniet ik ervan dat ik weet dat dit allemaal op mij ligt te wachten.

Bedankt Yuki / Cloud9 Crafts voor dit mooie pakketje. 😍❤️

Rosie houdt van veel teveel dingen; gamen, craften, tekenen, schilderen, ontwerpen, knuffeltjes maken, planners, muziek, films, series. Op dit blog deelt ze haar creaties en andere kiekjes van dingen die ze leuk vindt.

Misschien ken je Rosie van haar Twitchkanalen Rosiewosie / RosieSoCosy, haar YouTube kanalen, haar plannershop Retro Hugs, of wellicht SimsNetwerk, haar Sims fansite sinds 2000.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.