Media
Card for Annette

Ik kan momenteel niet craften. Maar ik heb een tijdje terug aantal kaartjes gemaakt die ik wel kan laten zien. ❤️

Ik heb dit kaartje gemaakt voor een vriendin die momenteel in het ziekenhuis ligt. Kippen zijn een dingetje in onze groep vrienden, dus ik heb besloten om Mama Elephant's Little Chickie Agenda stempels/dies set te gebruiken, evenals de slimline dies van Mama Elephant! Het papier wat ik heb gebruikt met Action. De kleine polaroids zijn van Lawn Fawn: Say Cheese, Again. En de grappige kip op de achtergrond was gemaakt door mijn 5 jarige zoon op school. Ik vond het wel goed passen bij deze foto.

Rosie houdt van veel teveel dingen; gamen, craften, tekenen, schilderen, ontwerpen, knuffeltjes maken, planners, muziek, films, series. Op dit blog deelt ze haar creaties en andere kiekjes van dingen die ze leuk vindt.

Misschien ken je Rosie van haar Twitchkanalen Rosiewosie / RosieSoCosy, haar YouTube kanalen, haar plannershop Retro Hugs, of wellicht SimsNetwerk, haar Sims fansite sinds 2000.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Comments