Media
Card for Marii

Nog een kaartje die ik een tijdje terug heb gemaakt, voor de verjaardag van een vriendin. 😍❤️ Ze woont nogal ver weg, dus even langsgaan is geen optie.

Maar ik vind deze Virtual Friends stempels en dies van Lawn Fawn zo leuk. Het is de eerste keer dat ik ze heb gebruikt. Ze zijn perfect voor deze kaart! Ik heb ze gecombineerd met de grotere polaroid van Lawn Fawn's Say Cheese, Again dies, en de mooie Lawn Fawn's Hello Sunshine Remix paper pad was gesneden met de Lawn Fawn's Stitched Scalloped Rectangle Frames. De sentiments zijn van verschillende sets. Sommigen komen uit de Plan on It sets, anderen komen van de Party Animal stempelset. De vriendin heeft de kaart inmiddels ook gehad, dus nu kan ik deze veilig delen. 🥰

Rosie houdt van veel teveel dingen; gamen, craften, tekenen, schilderen, ontwerpen, knuffeltjes maken, planners, muziek, films, series. Op dit blog deelt ze haar creaties en andere kiekjes van dingen die ze leuk vindt.

Misschien ken je Rosie van haar Twitchkanalen Rosiewosie / RosieSoCosy, haar YouTube kanalen, haar plannershop Retro Hugs, of wellicht SimsNetwerk, haar Sims fansite sinds 2000.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Comments