Media
Animal Crossing card/envelope for Jill
Animal Crossing card/envelope for Jill

Een tijdje geleden heb ik deze Animal Crossing envelop ontworpen en gecraft voor een goede vriendin! Haar naam is Jill, zoals je kunt zien op de foto's. 😂

Ze houdt misschien wel net zoveel van Animal Crossing als ik. En ze had een soort van lopen hinten dat ze heel graag de Sanrio Amiibo kaartjes voor haar verjaardag wou hebben. Ik heb ook echt m'n best gedaan om die voor haar te vinden. Maar ik kon de Amiibo nergens vinden. Ze waren overal uitverkocht, en de nepperds werden voor belachelijke prijzen verkocht.

Dus behalve de met de hand gemaakte envelop en Sanrio thema Isabelle, heb ik ook de Samrio Amiibo muntjes ontworpen en gemaakt voor Jill! Ik geloof dat ze wel onder de indruk was. 😂❤️

Ik heb geen stempels of dies hiervoor gebruikt, maar het is nog steeds wel crafty, dus ik heb besloten het toch hier te delen!