Media
Rosiewosie Twitchversary Crown Challenge Uitdaging

Het is precies een jaar geleden dat ik Nederlands ging streamen op Twitch. Ik begon als SimsNetwerk, maar nu stream ik als Rosiewosie.

Toevallig is het ook Koningsdag vandaag. Aangezien mijn Twitchversary (Twitch Anniversary) voor altijd samen zal vallen met Koningsdag, leek het me wel leuk om een speciale shell challenge te doen.

Dus ik presenteer u, de Twitchversary Crown Shell Challenge. Het is een kroontje vanwege Koningsdag. Maar je kunt het inrichten op jouw eigen manier om mijn Twitch verjaardag samen met mij te vieren!

Je kunt deze shell vinden op de Sims 4 Gallery. Mijn gebruikersnaam is SimsNetwork. Ik gebruik de hashtags #rosiewosietwitchversary en #rosiewosietwitchversary2021. Download het kavel en plaats het op een 30x30 kavel (groter mag ook), maak het af, en upload het vervolgens met dezelfde hashtags. De hashtags zijn mijn manier om alle inzendingen bij te houden. Als je de hashtags dus niet erin hebt staan kan ik je kavel niet vinden en doe je niet mee.

Regels:

 • Haal geen bestaande muren weg.
 • Je mag de hoogte van de muren aanpassen.
 • Je mag halve muren en hekken toevoegen.
 • Je mag het hele gebouw ook op fundering zetten.
 • Je mag ook spelen met platformen.
 • Je mag kamers maken en het gebouw inrichten en versieren hoe jij wilt. Er zijn binnenin het gebouw geen muren, dus voel je vrij om daar muren toe te voegen! Zorg er alleen wel voor dat je buiten (vast aan aan het gebouw) geen muren toevoegt. We willen wel de kroon kunnen herkennen.
 • Je mag meerdere kamers/gebouwen bijmaken op hetzelfde kavel, maar zorg er wel voor dat het kroongebouw nog steeds het hoofdgebouw is.
 • Je mag de kroonkamer kopiëren en stapelen om het gebouw hoger te maken.
 • Ik zou graag zien dat jij hier je eigen gebouw van maakt. Decoreer de buitenkant op jouw manier en in jouw stijl. Het is leuk als we van bovenaf en vanuit de buurt mooi versierde kroontjes kunnen zien.
 • Wees creatief, doe je eigen ding, je kunt speciale kenmerken toevoegen die iets te maken hebben met mij, mijn kanaal en/of de Twitchversary.
 • Gebruik géén CC (custom content) tenzij het gemaakt is door mij en op mijn site SimsNetwerk te vinden is!
 • Je mag natuurlijk MOO (moveobjects) en debug cheats gebruiken.

De deadline voor jouw inzending is 25 juni 2021. Ik zal misschien ook een StoryBox challenge gaande hebben tegelijk met deze uitdaging. Dus je krijgt extra tijd voor deze uitdaging. Ik ga alle inzendingen touren op mijn Nederlandse Twitchkanaal. De datum van deze streams kondig ik later nog aan. Vergeet niet om je aan te melden voor de Discord zodat je op de hoogte blijft van updates over wanneer ik weer live ga!

Rosie houdt van veel teveel dingen; gamen, craften, tekenen, schilderen, ontwerpen, knuffeltjes maken, planners, muziek, films, series. Op dit blog deelt ze haar creaties en andere kiekjes van dingen die ze leuk vindt.

Misschien ken je Rosie van haar Twitchkanalen Rosiewosie / RosieSoCosy, haar YouTube kanalen, haar plannershop Retro Hugs, of wellicht SimsNetwerk, haar Sims fansite sinds 2000.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

 • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
 • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.