Media
Twitch Jubileum

Morgen gaat het dan toch echt gebeuren... 😍 Mijn gezondheid heeft weer flink wat klappen gehad de afgelopen maanden, maar ik laat mijn jubileum niet aan me voorbij gaan! Dus morgen van 19:00 tot (uiterlijk?) 01:00 ga ik live om 1 jaar in de Nederlandse Twitch community te vieren, evenals de 500 volgers mijlpaal en het feit dat mijn fansite SimsNetwerk gewoon alweer 17 jaar bestaat. Goede reden voor een feestje toch? Als je invloed wilt uitoefenen op wat ik ga spelen (eventueel met jullie) kun je daarop stemmen in de Discord!

Rosie houdt van veel teveel dingen; gamen, craften, tekenen, schilderen, ontwerpen, knuffeltjes maken, planners, muziek, films, series. Op dit blog deelt ze haar creaties en andere kiekjes van dingen die ze leuk vindt.

Misschien ken je Rosie van haar Twitchkanalen Rosiewosie / RosieSoCosy, haar YouTube kanalen, haar plannershop Retro Hugs, of wellicht SimsNetwerk, haar Sims fansite sinds 2000.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Comments