Laat je niet vallen

oEmbed Video URL

Wouter aka Cheetah aka Hubby, is een #nerd in alle opzichten. Getrouwd met Rosie, vader van 3 kleine nerds. Overdag aan het werk als Software engineer/architect, in de avond druk aan het gamen. Zijn favoriete games zijn onder andere Anno 1800, Horizon Forbidden West, Horizon Zero Dawn, The Sims, SimCity en nog een hoop andere games.

Je kent Wouter misschien (als tszcheetah) van Twitch, waar hij samen met Rosie streamt op SNWgames, en als moderator op Rosiewosie's Twitch kanaal en de SNW/Rosiewosie Discord server. Of misschien ken je hem van The Sims Zone. Zijn fansite die in 2001 is ontstaan.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.