Media
Corsair iCUE RGB Tempered Glass Mid-tower Case setup office kantoor studio

Ik ben zo zo zo moe, maar ik ben ook zo blij hiermee! ❤️ Nu gaan we verder sparen voor de rest. Cable management was wel echt een dingetje. Beter dan dit wordt het ook niet vrees ik.

Ter verduidelijking, ik heb (tegelijk met Wouter) een nieuwe Corsair iCUE 5000X RGB Tempered Glass Mid-Tower ATX Case gekocht. Ik heb buiten mijn nieuwe geheugen nog geen nieuwe onderdelen. Hier sparen we nog voor. Zoals jullie tijdens de streams hebben kunnen merken gaat het niet super met mijn grafische kaart. Dus die is als eerste aan de beurt. En daarna gaan we ook de CPU en moederbord vervangen. En dan haal ik ook gelijk wat extra fans voor in m'n nieuwe case. Er passen er 10 in. Ik denk dat ik het op 6 of 7 hou.

In het verleden hadden Wouter en ik ook (ongeveer) dezelfde Chieftec Mesh towers. En dat hadden we nog best even kunnen volhouden, want ze waren groot genoeg. Maar de USB aansluitingen in de kast zijn niet meer van deze tijd. We bewaren de oude towers wel. Deze worden wellicht in de nabije toekomst voor onze kleintjes.

Rosie houdt van veel teveel dingen; gamen, craften, tekenen, schilderen, ontwerpen, knuffeltjes maken, planners, muziek, films, series. Op dit blog deelt ze haar creaties en andere kiekjes van dingen die ze leuk vindt.

Misschien ken je Rosie van haar Twitchkanalen Rosiewosie / RosieSoCosy, haar YouTube kanalen, haar plannershop Retro Hugs, of wellicht SimsNetwerk, haar Sims fansite sinds 2000.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Comments