Media
Dagmar MiPuKi & Rosie Rosiewosie selfie
Dagmar MiPuKi & Rosie Rosiewosie selfie
Dagmar MiPuKi & Rosie Rosiewosie selfie

Gisteren ging ik naar Kym thuis, om haar en mijn medemoderators van Kyms Twitchkanaal te ontmoeten. Het was de eerste keer dat ik een aantal aanwezigen ontmoette. Één van hen was Dagmar aka MiPuKi. We wilden al een tijdje meeten, en nu is dat eindelijk gebeurd!

Na het feestje ging ik zo eens door mijn camera roll heen, en ik kwam tot de conclusie dat er wel heel veel foto's van Dagmar waren 😂 Dus het leek me wel leuk er een paar te delen ❤

Rosie houdt van veel teveel dingen; gamen, craften, tekenen, schilderen, ontwerpen, knuffeltjes maken, planners, muziek, films, series. Op dit blog deelt ze haar creaties en andere kiekjes van dingen die ze leuk vindt.

Misschien ken je Rosie van haar Twitchkanalen Rosiewosie / RosieSoCosy, haar YouTube kanalen, haar plannershop Retro Hugs, of wellicht SimsNetwerk, haar Sims fansite sinds 2000.

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.